Monday, September 7, 2009

Program Motivasi / Kerjaya & Sukaneka Anjuran Persatuan Kadazandusun SM. St. Michael
Pada 5 September 2009 satuProgram Motivasi / Kerjaya & Sukaneka Anjuran Persatuan Kadazandusun SM. St. Michael telah diadakan di Dewan SM. St. Michael pada jam 8.00 pagi sehingga jam 4.00 petang. Sasaran program ini adalah semua murid KADUS dan seramai 60 orang murid telah menghadiri program ini. Program ini telah dirasmikan oleh Tuan Pengetua Kanan SM. St. Michael iaitu En. Leong Kwok Cheong.

Antara aturcara untuk program ini ialah ceramah motivasi oleh Datuk Ambrose John Juin iaitu Presiden Persatuan Kadazandusun Sandakan dan Encik Eidelis Edwin Bajau yang merupakan Timbalan Pengarah Pembangunan, Jabatan Perhutanan Sabah. Selain itu, majlis dimeriahkan dengan cabutan bertuah dan sukaneka. Pelajar KADUS juga diberikan peluang untuk sesi berdialog dengan para penceramah jemputan serta bergambar bersama-sama mereka dalam sesi bergambar.

Para pelajar KADUS bersedia untuk sesi sukaneka selepas menjamu selera untuk makan petang.

1 comment:

 1. Apa JawatanKosongKerjaKosong.com tawarkan?

  http://www.jawatankosongkerjakosong.com/

  Terlalu banyak websites menyebarkan jawatan kosong, kerja kosong, jawatan kerajaan, jawatan kosong di jpn , job vacancies in kuala lumpur, job vacancies in johor bahru and job vacancies in negeri sembilan Tetapi kebanyakkannya sudah lapuk dan tidak terkini. Ataupun anda terlambat untuk melihat iklan tersebut dan terlepas peluang.

  Jangan sia siakan potensi diri anda untuk mendapatkan pekerjaan terbaik. Daftarkan diri anda dengan JawatanKosongKerjaKosong.com. Kami akan menghantar iklan kekosongan pekerjaan dengan segera kepada anda. Update secepat mungkin kepada anda.
  Daftar Sekarang


  Anda akan menerima info jawatan kosong dan kerja kosong terkini dengan segera! Jangan tangguhkan peluang anda untuk mendapatkan pekerjaan yang terbaik. Jawatan Kerajaan, Jawatan Kosong Petronas, Jawatan Kosong di JPN , Job Vacancies in Kuala Lumpur, Job Vacancies in Negeri Sembilan dan Job Vacancies in Johor Bahru adalah keutaaman kami.

  ReplyDelete